keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Reissaamista Viking Gracella

No niin! Reissusta on selvitty kotiin ja vahingot on tarkistettu! Paino oli tänään 128,4 kg eli takkiin tuli oletettua vähemmän. Toki tiedän, että se on nestettä ja se häviää aikanaan. Omasta mielestäni onnistuin pitämään ihan kivasti kiinni VHH:stä enkä repsunut niin pahasti kuin olisi voinut kuvitella. Matkan päällä söimme Tampereen Ikeassa ja siellä pistin poskeeni kanasiivet currymajoneesin ja lisäkesalaatin kanssa. Matkaeväänä popsin suolattuja manteleita, Atkinsin patukan ja omenan. Seisovassa pöydässä passasin kaikki kiusaukset, kermaperunat ja muut. Keskityin salaatteihin, lämpimiin kasviksiin, mereneläviin ja lihoihin. Jälkkäripöydässä skippasin jäätelöt ja leivokset ja latasin ensin lautasellisen juustoja kera punaviinin. Sitten oli ihan pakko hakea vähän kohmeisia karpaloita ja kuumaa kinuskikastiketta. :P Myös macaron -leivoksia oli vaikea vastustaa ja pari sellaista söinkin, mutta verrattuna entisen elämäni mässäilyyn, tämä oli jo dramaattinen muutos! :)

Toisena päivänä laivalla söin aamupalapöydässä lähinnä leikkeleitä, salaattia, pekonia ja munia. Pöytäkaverien silmän välttäessä nakkasin kahvikuppiini lusikallisen voitakin... :D Lounas hoidettiin seisovanpöydän tyyliin kahvilassa ja söin lähinnä salaattia, lihapullia ja kanaa. Jälkkäriksi kyllä söin pehmiksen ja ah, että se olikin hyvää kinuskikastikkeen kera! :) Iltapala olikin sitten katettu anopin luona ja siellä oli jokaiselle valmiina voileivät lautasella. Ei auttanut muu kuin syödä, koska en todellakaan jaksa keskustella anopin kanssa painostani, laihduttamisestani tai ruokavaliostani. Joten niinpä pistelin kinkku-juustoleivän kiltisti nassuuni. Tuliaispussista löytyi maitosuklaata ja lakuja, mutta ne olivat miehelle ja omat tuliaiseni olivat vain Godiva 72% mantelisuklaata. Hyvä minä! :)

Kaikenkaikkiaan reissu oli siis onnistunut ja koko porukka oli tyytyväisiä! Nyt sitten vain paluu arkeen ja takaisin ketoruokien pariin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti