torstai 13. maaliskuuta 2014

Ei hampurilainen haavaa tee

Plääh. Eipä se vaaka näyttänyt kuin 200 grammaa vähemmän kuin maanantaina. Pöh. Toki tiedän ja ymmärrän, että puoli kiloa viikossa on oikein hyvä tahti pienentyä, mutta koska olen kärsimätön luonne ja tiedän, että näin isokokoiselta ihmiseltä voi lähteä jopa 2 kiloa painoa viikoaa, niin tuo ei tunnu oikein miltään. Kaksi kertaa viikossa punnitseminen taitaa olla aikamoista itsensä kiusaamista... Mutta itseasiassa, viime viikolla oli sama tilanne: alkuviikon (ma-to) aikana paino ei ollut tippunut paljoakaan vaikka olin pitänyt aika lailla hiilarit niukassa, mutta loppuviikon aikana se oli suorastaan romahtanut, vaikka viikonlopun aikaan hiilarit oli jopa yli 50 g / pvä ja join sitä punaviiniäkin pari lasia perjantai-iltana... Mielenkiintoista sinänsä.

Aamulla kävin kuitenkin vesijuoksemassa puoli tuntia ja sen jälkeen olo oli mukavan energinen. Mässäyshimo on tänään vaivannut, mutta olen saanut pidettyä itseni kutakuinkin kurissa. Hyvä minä! :) Pakko muuten sanoa, että jos jotain olen oikeasti karpatessa kaivannut, niin hampurilaisia. <3 Tänään tein satsin mantelileipiä ja niistä tuli niin kuohkeita ja "korkeita", että sain ne hyvin halkaistua ja pakkohan yhdestä oli tehdä kunnon kerroshampurilainen kera juuston, kahden pihvin ja valkosipulimajoneesin... NAM!
-----------------------------------------------------------------------

Päivän ruoat

Aamupala 316 kcal
- Bulletproof kahvi
- 2 viipaletta Arkijuustoa

Lounas 357 kcal
- Annos toissapäivänä tekemääni mausteista kanakeittoa

 Välipalat 351 kcal
- 10 kpl paahdettuja ja suolattuja manteleita
- Mascarpone-pähkinävaahtoa (samaa kuin eilen)
- Pala Maraboun 70% cocoa mint suklaata

Päivällinen 700 kcal
- Hampurilainen (mantelileipä, 110 grammasta 20% sika-nautajauhelihaa tehdyt 2 pihviä, 2 palaa Arkijuustoa, tomaatti, kaksi isoa siivua suolakurkkua, salaattia, minituraus ketsuppia ja 20 g Pirkan aiolia)
- Kuppi kahvia kermalla

Yht. 1723 kcal
HH 25g   (6%)
P 68g   (15%)
R 155g   (79%)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti