maanantai 24. maaliskuuta 2014

Morkkis

No huh huh! Viikonlopun työkeikka messuille on takanapäin ja pakko sanoa, että aikalailla pipariksi meni! Ei toki ihan hirveän pahasti, mutta kuitenkin...

Perjantaina onnistuin pitämään itseni aamupäivästä vielä kurissa, mutta päivällä kävimme syömässä Hesessä ja kun pelkkä salaatti ei maistunut, otin ruishampurilaisen (jossa on onneksi aika hillitysti 33 g hiilaria). Illalla kävimme ravintolassa syömässä ja päädyin ottamaan alkupalaksi juustolautasen ja pääruoaksi pekonihampurilaisen. Pyhä tarkoitus oli jättää sämpylä syömättä, mutta eipä niin käynytkään... Illan kruunasi pieni, kuiva siideri. Hiilarit oli jotain 100 g luokkaa ja kalorit pysyi alle 2500.

Lauantaina vielä oli ketoosi päällä (vaikkakin vain kakkostasolla) ja tankkasin aamulla hotellissa pekonia, munia, nakkeja, tuoreita kasviksia, maustamatonta jogurttia, raejuustoa ja vähän marjoja. Päivällä söin evääksi puolet siitä proteiinismoothiesta (ja se muuten oli tosi hyvänmakuista!), avokadon ja juustomakkaraa. Illalla kävimme syömässä nepalilaisessa ravintolassa ja söin butter chickeniä, raitaa ja yhden naan -leivän. Kaikki huuhdeltiin alas nepalilaisella jälkiruoalla ja kuivalla siiderillä... :o Hiilarit huiteli lähempänä 150 g ja kaloritkin lähemmäs 3000. Tiesinkin jos illalla, että ketoosi on varmasti jo poikki.

Sunnuntaina yritin ryhdistäytyä ja aamutankkaus oli samaa luokkaa kuin edellisaamuna. Päivällä söin toisen puolikkaan proteiinismoothiesta ja meinasin syödä avokadonkin, mutta se oli mennyt jo huonoksi. :( Olin ostanut messuilta herkkunälkään pähkinäsekoituksen, jossa oli mukana kuivattua kookosta ja aloe veraa. Söin hyvällä innolla niitä kunnes tajusin kysyä myyjältä myöhemmin päivällä, että miten ne aloe vera -lastut oli niin makeita. No nehän olikin sokeroituja... :o Ja kun kerran penkin alle oli jo menty, niin söin sitten kotimatkalla vielä Hesessä yhden ruisaterian. Hiilarit oli taas luokkaa yli 100 g ja kalorit 2500.

Tänä aamuna vaakalla odottikin sitten se tuomio: painoa oli tasan 2 kg enemmän kuin viime viikolla. PÖH! No, mutta viikonloppu oli muuten ihan onnistunut ja nyt on vain palattava ruotuun. En kerennyt edes salille tai vesijumppaan tänään kun oli pitkä työpäivä iltaan asti ja keskiviikkona olen luvannut viedä poikani naapurikaupunkiin shoppailemaan ja kiinalaiseen syömään. Saa nähdä mitä siitä tulee. :o Olen aika pettynyt itseeni tuolla reissussa, mutta ei kai se auta kuin nostaa häntä pystyyn ja mennä kohti uusia seikkailuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti