Hahaa! Löysin Instagramista ohjeen uunissa tehtäviin pannukakkuihin. Mietin, että onnistuisko sen tekeminen isommassa kaavassa suomalaiseen suuhun sopivaksi pannariksi. Ensimmäinen kokeilu oli floppi, mutta tämä toinen onnistui täydellisesti! En kertonut lapsille mitä olin pannariin laittanut ja he söivät sitä hyvällä ruokahalulla eivätkä huomanneet eroa normaaliin pannariin. Enkä kyllä itsekään huomannut eroa, varsinkaan kun söin sen kera "vadelmahillon" ja kermavaahdon. <3
Tämä oli niin hyvää, että tästä tulee varmasti meidän perheeseen uusi vakioherkku ja parasta on, että hiilareita on todella vähän ja proteiinia reilusti! Ja tämä sopii ilman lisukkeita myös munapaastoon. :)
Raejuustopannari
500 g raejuustoa (itselläni Lidlistä Pohjolan juustolan raejuustoa)
6 munaa
2 rkl voita sulatettuna
3,5 rkl psylliumia
1,5 tl leivinjauhetta
loraus vaniljaesanssia (ei pakollista)
maun mukaan makeutusta (itse laitoin vähän nestemäistä makeutusainetta, mutta voi käyttää myös esim. hunajaa tai jättää makeutuksen kokonaan pois)
Koko pellillisessä on hiilareita 12g (en laske psylliumin hiilareita, koska ne ovat täyttä kuitua), proteiinia 115g, rasvaa 70g ja kaloreita 1200.
Millä raejuuston voisi korvata?
VastaaPoistaLaitoin rahkaa purkillisen. Tuli hyvää ja täyttävää.
Poista