keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Munapaasto: Siirtymä jatkuu ja paino putoaa

Ou jee! Mun ei pitäisi periaattessa käyä vaakalla kuin kerran viikossa, mutta nyt kun on ollut tätä munapaastoa ja muuta, niin tottahan sitä tulee ravattua... :D Tänään vaaka näytti 118,5kg eli 500g pudotusta maanantaista. Eli yhteensä pudotusta viime viikon maanantaista -2,9kg, josta 1,9 kg neljän munapaastopäivän aikana, 500g kolmen siirtymäpäivän aikana ja nyt toiset 500g kahden seuraavan siirtymäpäivän aikana. 

Pikkuhiljaa palailen pois tästä munapaastosta ja tarkoitus on tiputtaa hiilarit n. 75g pintaan tässä lähiaikoina, mutta nyt olo on ihan loistava näin! Jos jota kuta kiinnostaa mitä olen nyt syönyt, niin tässä tulee:
 
Maanantaina söin aamulla pekonia ja paistettuja munia, lounaaksi kanasalaatin majoneesilla ja fetalla, välipalaksi muutama kinkkusiivu ja pari kuppia kermakahvia, illalla tein raejuustomunakkaan ja söin sen voin kanssa. 

1650 kcal, 14g hh, 84g prot, 137g rasva.
 
Eilen söin aamulla kahvia, pekonia ja kananmunia paistettuna kera tuorejuuston, lounaalla ruusukaalia voisulassa ja grillattua kanaa majoneesin kanssa, välipalaksi pala goudaa ja kahvia, illalla raejuustomunakasta ja pieni fetasalaattia. 

1870 kcal, 13g hh, 108g prot, 150g rasva.

1 kommentti:

  1. Kiitos että jaoit mitä oot syöny :) Aina löytyy vinkkejä itsellekin kun lukee näitä

    VastaaPoista